HER MEVSİM BİR FOTOĞRAFTIR..Özer Eryıldız...
Description
14 Mart Tıp Bayramı dünyanın dört bir yanındaki sağlık çalışanlarının sıkı çalışmalarını ve özverilerini takdir etmek için kutlanıyor. Bu gün, tıp alanında kaydedilen ilerlemelerin ve sağlığı korumanın öneminin bir hatırlatıcısı olarak ortaya çıktı.

Tıp Günü, sağlık çalışanlarının başarılarını ve tıp alanında kaydedilen ilerlemeleri kutlamak için bir fırsattır. Sağlık çalışanlarının yaptığı fedakarlıkları ve yaptıkları işin toplum üzerindeki etkisine dair farkındalık yaratılabilir.Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım.

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutlarım.

Büyük bir fedakârlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız. SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....❤️
Photo info

HER MEVSİM BİR FOTOĞRAFTIR..Özer Eryıldız...

Tags: HER MEVSİM BİR FOTOĞRAFTIR..Özer Eryıldız...
Report



  • Statistics
  • Likes17
  • Faves7
  • Views363

Aktuelle Fotos des Mitglieds

HER MEVSİM BİR FOTOĞRAFTIR Özer Eryıldız
 HER MEVSİM BİR FOTOĞRAFTIR Özer Eryıldız
HER MEVSİM BİR FOTOĞRAFTIR Özer Eryıldız

Comments

❤️⚜❤️
Beautiful, Fantastic
❤️⚜❤️

lalaji anwar 15.03.2023 - 05:11