Sahip Çıkmak

Sahip Çıkmak

GrafiMX Sitemizde bir durgunluk var uzun zamandır... Bu konuyu gündeme taşıyıp yapıcı düşüncelere kapı aralayalım diye...


Likes
grfmx4301
Cümleten merhaba ben de uzun zamandır 4 veya 5 aydır fotoğraf yükleyemedim ve bakamadım siteye.Benim nedenim evin dışında olunca internet sorunum oldu. Mevcut internetimi yettiremedim bir türlü. Selamlar.

Nurcan Şireci 08.10.2020 - 21:50
Bedri zorla güzellik olmaz fotoğraf işi bir sevda gibidir herkes çekemez; Selamlar sevgiler muhabbetler...

İsmail Köse 18.06.2020 - 09:33
Ergin size diyecek sözümde yok eleştirimde, ben seni biliyorum ve anlıyorum burda fotoğraf paylaşan tanıtığım ve tanışmatığım birçok dostlar ne olduda birden ortamdan çekildiler hevesmi yoksa heyacan mı kalmadı diyelim ben onun eleştirisini yaparım veya soruyorum buda merakımdan herhalde başka ne diyelim herkes hür sevgiler selamlar.

İsmail Köse 11.06.2020 - 21:32
Bir ara sitenin fanatik yaşlı bayanları vardı kendi aralarında grup kurup birbirlerine oy veriyorlar diye zorla kovmuştuk buradan. Onlar aklıma geldi herhalde onlar burada olsa bir çoğundan daha istikrarlı devam ederlerdi :)

Ergin Üçüncü 11.06.2020 - 19:57
Açıkçası ben daha ne yapabilirim bilmiyorum. İşlevsellik olarak piyasada daha gelişmiş bir sistem var mı bilmiyorum. Sitemizde yıllardan beri tek bir reklam yapmıyoruz, üç kuruş para kazanıcam diye üyeleri reklamlar arasında bırakmak istemediğim gibi beş kuruş gelirim olmadan ayda 200 lira üzerinde sitenin bana maliyeti var.

İnsanlar artık sosyal medya platformları dışında bir alanda aktif olmuyorlar. Hatta onlarda da grupların durumları çok farklı değil gruplar da eski günlerinden çok uzaklar. Zaman zaman bazı grupların parladığını kısa zaman sonra onlarında diğerlerinin akıbetine uğradıklarına tanık oluyoruz.

Ben kendi adıma genel olarak fotoğraftan da sosyal medya dan da baya uzaklaştım. Yeni fotoğraflarım olmadığı için katılım sağlıyamıyorum.

Velhasıl hal böyle iken siteyi değiştirmek adına yapacak çok fazla bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama sizlerden bir istek gelirse şu şöyle olsa daha iyi olur diye yine elimden geleni yapmaya hazırım.

Ergin Üçüncü 11.06.2020 - 19:54
Ataşım size katılıyorum, bir şeye heyecanla başlayıp en az aynı heyecanda gitmek lazım geliyor bana, yanlışsa düzeldin lütfen saygılar ve sevgiler...

İsmail Köse 11.06.2020 - 10:52
Öncelikle Site yönetimine yaklaşık 7 yıldır farklı güzel bir fotoğraf sitesini canlı tutmaları adına bu zorluklara göğüs germeleri noktasında minnettarız ve bunu fazlasıyla hak ediyorlar... Bir şeyi hep başkalarından beklemek yerine bu işte olumlu olumsuz benim payım nedir diye öz eleştiriyle yaklaşarak... biraz gayret edip az da olsa devamlı düzenli fotoğraf yüklemeye, yeni atılmş fotoğraflardan hiç değilse 10-15 tanesini değerlendirip puan vermek, yapıcı yorumlarla fotoğrafı sevdirmek siteye sahip çıkmak dileklerimle... sağlık ve esenlikler...

İsmail Uzun 10.06.2020 - 14:37